Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Annabis

Znamka: Annabis
Cremcann Annabis Silver 15 mlOmega 3-6 nenasičenih maščobnih kislin v povezavi z rastlinskimi izvlečki in koloidnim srebrom skrbi za vašo kožo. Krema intenzivno pomirja in neguje, spodbuja kožo zdravega izgleda. Cremcann Silver je namenjen le začasni uporabi primeren za vse tipe kože, vključno z..
7,50€
Arthrocann collagen omega 3-6 forte 60 kapsul
Ni na zalogi
Znamka: Annabis
Prehransko dopolnilo Collagen Omega 3-6 forte je namenjeno negi sklepov, hrustanca, kit in vezivnih tkiv.Arthrocann COLLAGEN Omega 3-6 Forte za odrasle, predvsem za športnike in starejše.Arthrocann COLLAGEN vsebuje NaturCOLLAX kompleks v povezavi z glukozamin sulfatom 2 KCI, hondroitin sulfatom, ..
14,90€
ARTHROCANN gel za masažo sklepov in mišic 75 ML ARTHROCANN gel za masažo sklepov in mišic 75 ML
Ni na zalogi
Znamka: Annabis
Arthrocann gel za masažo sklepov je edinstvena kombinacija aktivnih sestavin, ki skupaj omogočajo hitro osvežitev, utrujenost in napetost mišic, do katetrih lahko pride zaradi intenzivne vadbe. Lahko uporabite tudi po poškodbah ali operacija..
16,90€
ARTHROCANN grelni gel za masažo sklepov in mišic 75 ML ARTHROCANN grelni gel za masažo sklepov in mišic 75 ML
Ni na zalogi
Znamka: Annabis
Arthrocann grelni masažni gel za masažo sklepovIzrazito grelni učinek z dodatkom paprike. Arthrocann grelni gel je podoben kot Arthrocann gel z dodatkom nekaj sestavin (med drugi paprike) za izrazito grelni učinek. Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin, ki skupaj omogočajo&nb..
16,90€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)

Koda za popust