Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Mobi Oprema

 Polnilna osnova (držalo ) za mobilne telefone je najboljša rešitev za zaščito vašega pametnega telefona pred padcem , medtem ko ga polnite .  To držalo za mobilne telefone je izdelan iz odporne plastike . Samo obesite okoli polnilca in konec skrbi kje boste imeli odložen telef..
2,50€
V kompletu dobite adapter za : 1 x Nano SIM kartica na Micro SIM 1 x Nano SIM na SIM 1 x Micro SIM na SIM priložena sponka za odpiranje Iphone SIM Poreklo : Kitajska ..
3,00€
Znamka: iBEST
Adapter USB-C v USB-A je majhen in praktičen adapter USB-C v USB s funkcijami prenosa podatkov in polnjenja. Omogoča vam priključitev dodatne opreme z vtičem USB-C na napravo, opremljeno z vhodom USB-A. Adapter poveča vaše možnosti in udobje uporabe, zaradi svoje majhnosti pa ga lahko vedno vzamete ..
3,50€
Znamka: TV SHOP
Držalo za prostoročno telefoniranje V paketu sta 2 plastična držala + 4 črne nalepke za mobitel  Samo prilepite črno nalepko na telefon in pritrdite na vakumski pokrovček Brez baterij in nadležne inštalacije  ..
4,40€
Znamka: iBEST
Akcijska športna kamera iBEST i7 z velikim 5,1 cm (2 inča) zaslonom je odlična izbira za vse ljubitelje potovanj, športnih aktivnostih (kolesarjenje, tek, motokros,...)Večnamenska camera.Od sedaj naprej boste lahko naredili odlične posnetke z športno kamera iBEST 4.generacija vodotesnega ohišj..
19,00€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)

Koda za popust