Menu
Košarica
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine.

Samsung oprema

Dodatki za tvoj Samsung telefon po odličnih cenah.

Dodatki za tvoj Samsung telefon po odličnih cenah.

Znamka: iBEST
V kompletu dobite 1 kaljeno zaščitno steklo za :- Samsung J6- Samsung J6 PLUSIzberite pravilen modelFolija je kvalitetna iz 7 plasti - Trdota : 9H - Debelina : 0,3 mm- Precizna CNC obdelava- Izboljša uporabniško izkušnjo pri uporabi telefona- Ščiti pred praskami, udarci ter padci- ob pa..
2,99€
Znamka: iBEST
V kompletu dobite 1 sock popus  za vse vrste telefonovMočno 3M lepilo- bistveno izboljša uporabniško izkušnjo pri uporabi telefonaCena zajema 1 x sock popus Barva : črna,srebrna,zlata ali pinkIzberite pred nakupom ..
3,90€
Znamka: iBEST
Brezžični polnilec za telefon je odlična izbira za za hitro in enostavno polnjenje novejših telefonov. Primeren za vse novejše naprave, ki so kompatibilne z brezžičnim polnjenjem. Izdelk odlikuje Inovativen dizajn, tankost in lahkost . Vsebuje tudi LED indikator napolnjenosti, polni pa se ga s&..
9,90€
Znamka: iBEST
Lastnosti  iBEST° 900 A- Neverjetno natančna ura, ki se sproti nastavlja z vašim telefonom- 0,96 "TFT barvni zaslon prikazuje jasne in živahne številke in ikoneVibrira, ko prejme SMS sporočila ali obvestila (instagram, twitter, facebook)Vgrajene prednastavljene aplikacije za vadboDeluje kot dal..
11,99€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)

Koda za popust