Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

TV prodaja

Veliko izdelkov iz TV prodaje

Ekskluzivno na minicene.si tudi do 50 % od priporočene cene .

Naše jamstvo so nizke marže in posledično verjetno najnižje cene v Sloveniji.

Vsi izdelki dobavljeni iz EU in preverjene kvalitete.

Veliko izdelkov iz TV prodaje

Ekskluzivno na minicene.si tudi do 50 % od priporočene cene .

Naše jamstvo so nizke marže in posledično verjetno najnižje cene v Sloveniji.

Vsi izdelki dobavljeni iz EU in preverjene kvalitete.

Znamka: iBEST
!! NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH = 3 EUR !!Krtača za kozarce Clean2Maxx Posebej oblikovane ščetine bodo poskrbele za nežno in učinkovito čiščenjeEnostavna montaža z 3 velikimi vakumskimi čepki (vsak 5,5 cm premera) na rob pomivalnega korita, stene ipd Se lahko pomiva v pomivalnem strojum..
8,00€ 3,00€
Znamka: TV SHOP
Lovilec insektov uporabljajte na prostem (zavežite na vejo drevesa ali postavite na mizo) , ga napolnite s sadnim sokom ,mačje hrane ,ribo ali mesom, privablja žuželke, mrčes  in insekte , ki ne morejo več iz te pasti Brez strupenih snovi - se lahko uporabi večkrat Material ..
3,50€
Čohalec za hrbet teleskopski
Ni na zalogi
Znamka: iBEST
Čohalec za hrbetNe dosežete točke ki vas srbi na hrbtu ?Rešitev je teleskopski čohalec za hrbetDeluxe izvedba z zelenimi ali pink kristali zelo majhen, ko je pospravljen (cca 16 cm - gre v vsako torbico)Se raztegne do dolžine 51 cm ..
3,95€
Znamka: TV SHOP
Enostavno nataknite lupilec na vaš prst in olupite zelenjavo kot : korenček, krompir,...V ceni sta 2 (eden v zeleni+eden rdeči barvi) ..
3,99€
Znamka: TV SHOP
S tem zelo enostavnim pripomočkom boste tudi vi lahko ustvarili zelo lepo pečen krompir Končni izdelek bo izredno lepa dekoracija glavni jedi Uporaba : zavrtite v krompir zgoraj na sredini in vrtite pripomoček okoli krompirja in naredite špiralo ..
4,00€
Znamka: InnovaGoods
Vpliv magnetnega polja na akupresurne točke, ki se nahajajo na stopalu in so zaključki meridianov je izjemen.Prisotnost magnetne energije pri vložku je odvisna od uporabe čevljev z vstavljenim vložkom .Magnetni elementi v vložkih so vstavljeni na že določene točke in jih ni mogoče prestavljati.Refle..
4,40€
Znamka: TV SHOP
Še vedno nosite vrečke v rokah pri tem pa vas žuljijo in tiščijo nerodne vrečke ki Vas na nekaj mm režejo v vaše dlani ? Tukaj imam zdaj na voljo Odličen pripomoček IZICARRY za nošenje plastičnih, papirnatih in drugih nerodnih vrečk Je izredno majhen (cca 12 x 10 cm), lahek ter izde..
4,40€
Etui za kartice RFID protect Etui za kartice RFID protect
Ni na zalogi
Znamka: Figuretta
Etui za kartice Ali vas spravlja v obup nepregledno število kartic (bančnih, kreditnih, osebne izkaznice ipd) ? Potem je za vas idealna rešitev ETUI za kartice Izdelek je RFID protect, kar pomeni da bo varoval vaše podatke in kreditno kartico pred nepooblaščenimi vdori v trgovs..
4,90€
Zapiralec vrečk z magnetom Innovagoods Zapiralec vrečk z magnetom Innovagoods
Priporočamo Ni na zalogi
Znamka: InnovaGoods
Zapiralec vrečk z magnetom InnovaGoods Kitchen Foodies, ki ga že lahko kupite po odlični ceni! Je nadvse priročen za neprodušno zapiranje vrečk za živila. Hrana bo tako ostala sveža in bo ohranila vse svoje hranilne snovi. Postopek je izjemno hiter in enostaven, saj rob vrečke pr..
4,90€
Znamka: iBEST
masažer glave (maser za glavo - DEluxe): - stimulira lasišče in krvni obtok, - stimulira akupunkturne točke, - ima sproščujoč učinek - zmanjšuje stres - spodbuja se rast las z masažo MILIJONI prodanih po svetu - pravi prodajni hit iz Avstralije ..
4,99€
Znamka: iBEST
Mini USB WiFi iBEST adapter, 802.11b+g+n, Tehnologija 11N zagotavlja višjo hitrost na večjih razdaljah. Hitrosti do 150 Mbps: z lahkoto si oglejte spletne filme in pretakajte glasbo. Deluje z vsemi prenosnimi in osebnimi računalniki, ki imajo USB vhod (praktično vsi)S tem majhnim in p..
4,99€
Fleksibilna cev z magnetomS tem pripomočkom boste našli vijake, matice in druge železne predmete, ki so vam padli na tla na nedosegljivih mestihIdealno med popravljanjem avtomobila, iskanje za pohištvom, ipd ipd Celotna Dolžina ~ 42 cmDebelina cevi 5 mmDolžina plastičnega držala ~ 7 cm ..
5,00€
Prikazujem 1 do 12 od 82 (7 strani)

Koda za popust