Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

TV prodaja

Veliko izdelkov iz TV prodaje

Ekskluzivno na minicene.si tudi do 50 % od priporočene cene .

Naše jamstvo so nizke marže in posledično verjetno najnižje cene v Sloveniji.

Vsi izdelki dobavljeni iz EU in preverjene kvalitete.

Veliko izdelkov iz TV prodaje

Ekskluzivno na minicene.si tudi do 50 % od priporočene cene .

Naše jamstvo so nizke marže in posledično verjetno najnižje cene v Sloveniji.

Vsi izdelki dobavljeni iz EU in preverjene kvalitete.

Znamka: TV SHOP
Lovilec insektov uporabljajte na prostem (zavežite na vejo drevesa ali postavite na mizo) , ga napolnite s sadnim sokom ,mačje hrane ,ribo ali mesom, privablja žuželke, mrčes  in insekte , ki ne morejo več iz te pasti Brez strupenih snovi - se lahko uporabi večkrat Material ..
3,50€
Znamka: iBEST
Čohalec za hrbetNe dosežete točke ki vas srbi na hrbtu ?Rešitev je teleskopski čohalec za hrbetzelo majhen, ko je pospravljen (cca 21 cm - gre v vsako torbico)Se raztegne do dolžine 58 cmBARVA : modra, rdeča, roza ali zelena (izberite pred nakupom) ..
3,95€
Znamka: TV SHOP
Enostavno nataknite lupilec na vaš prst in olupite zelenjavo kot : korenček, krompir,...V ceni sta 2 (eden v zeleni+eden rdeči barvi) ..
3,99€
Znamka: iBEST
!! NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH = 3 EUR !!Krtača za kozarce Clean2Maxx Posebej oblikovane ščetine bodo poskrbele za nežno in učinkovito čiščenjeEnostavna montaža z 3 velikimi vakumskimi čepki (vsak 5,5 cm premera) na rob pomivalnega korita, stene ipd Se lahko pomiva v pomivalnem strojum..
8,00€ 4,00€
Znamka: TV SHOP
S tem zelo enostavnim pripomočkom boste tudi vi lahko ustvarili zelo lepo pečen krompir Končni izdelek bo izredno lepa dekoracija glavni jedi Uporaba : zavrtite v krompir zgoraj na sredini in vrtite pripomoček okoli krompirja in naredite špiralo ..
4,00€
Znamka: InnovaGoods
Vpliv magnetnega polja na akupresurne točke, ki se nahajajo na stopalu in so zaključki meridianov je izjemen.Prisotnost magnetne energije pri vložku je odvisna od uporabe čevljev z vstavljenim vložkom .Magnetni elementi v vložkih so vstavljeni na že določene točke in jih ni mogoče prestavljati.Refle..
4,40€
Znamka: iBEST
Lahek in prenosljiv - vzamete ga lahko v službo, na sestanek, na potovanje. Je preprost in enostaven za uporabo v pisarni ali doma.Naprava se uporablja tudi za natančen nanos izdelkov za nego lasišča, kot so vtiranja in olja za rast las.Izboljša prekrvavitev, tako da pomaga pri izpadanju las, stimul..
4,40€
Znamka: TV SHOP
Še vedno nosite vrečke v rokah pri tem pa vas žuljijo in tiščijo nerodne vrečke ki Vas na nekaj mm režejo v vaše dlani ? Tukaj imam zdaj na voljo Odličen pripomoček IZICARRY za nošenje plastičnih, papirnatih in drugih nerodnih vrečk Je izredno majhen (cca 12 x 10 cm), lahek ter izde..
4,40€
Etui za kartice RFID protect Etui za kartice RFID protect
Ni na zalogi
Znamka: Figuretta
Etui za kartice Ali vas spravlja v obup nepregledno število kartic (bančnih, kreditnih, osebne izkaznice ipd) ? Potem je za vas idealna rešitev ETUI za kartice Izdelek je RFID protect, kar pomeni da bo varoval vaše podatke in kreditno kartico pred nepooblaščenimi vdori v trgovs..
4,90€
Znamka: InnovaGoods
Posebna tkanina, ki je ravno dovolj gosta, da bo zaščitila vaš dom pred insekti in mrčesu. Za vaše brezskrbno uživanje pri odprtem oknu brez skrbi Zaščitila bo vaš dom tudi pred najmanjšimi žuželkami, ki bi lahko prišle v vaš dom. Mreža je s pomočjo Slovenskih navodil enostavna za montažo i..
5,00€
Pripomoček za krompir 2
Ni na zalogi
Znamka: TV SHOP
S tem zelo enostavnim pripomočkom boste tudi vi lahko ustvarili zelo lepo pečen krompir Končni izdelek bo izredno lepa dekoracija glavni jedi Uporaba : zavrtite v krompir zgoraj na sredini in vrtite pripomoček in iz sredice naredite špiralo   ..
5,00€
Znamka: iBEST
Najnižja cena v 30 dneh = 5 EURSilikonska krtača za hrbet LongBrusherNi je hujše more, kot da med kopanjem ne morete priti do hrbta in ramen?Sedaj boste lahko umili tudi najtežje dostopne dele s to silikonsko brisačo in hrbet bo spet čist!posebej oblikovana krtača čisti pore, odstranjuje nečistoče ..
8,00€ 5,00€
Prikazujem 1 do 12 od 83 (7 strani)

Koda za popust