Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

TV SHOP

Znamka: TV SHOP
Kabelske vezice (spenjalci za kable) S temi barvnimi vezicami boste lahko organizirali kable na vaši pisalni mizi, računalniku ipd 6 kosov v paketu  -v 3 barvah (rdeča, modra, rumena - vsaka po 2 kosa) Dolžina cca 17 cm Paket vsebuje : 6 barvnih vezic + okrogli kartonči za št..
2,50€
Znamka: TV SHOP
sponka za lase , kot zapestnica ipd HIT leta 2014 na zalogi premer 2,5 cm - se zelo raztegne   Cena je za 8 kosov (barve bodo poslane naključno glede na razpoložljivo zalogo) Poreklo : Kitajska ! Slika je simbolična !   ..
2,50€
Znamka: TV SHOP
Simpatični magnetki iz fosilov Velikost cca 3-5 cm Na eni strani je magnetek za pritrditev na hladilnik ali tablo ! Cena je za vseh 6 različnih prikazanih kosov ! ! Magnetna tabla ni vključena v ceni !   ..
2,95€
Znamka: TV SHOP
Lovilec insektov uporabljajte na prostem (zavežite na vejo drevesa ali postavite na mizo) , ga napolnite s sadnim sokom ,mačje hrane ,ribo ali mesom, privablja žuželke, mrčes  in insekte , ki ne morejo več iz te pasti Brez strupenih snovi - se lahko uporabi večkrat Material ..
3,50€
Znamka: TV SHOP
S tem odpiračem boste osupnili prijatelje z kool odpiranjem Priročen, lahek in majhen odpiračIzdelan iz pločevine ..
3,50€
Past za polže
Ni na zalogi
Znamka: TV SHOP
Past za polže Enostavno spodnji del pasti (cca 5 cm) zakopljemo v zemljo, nalijemo pivo ali podobno polžem dobro jed in pokrijemo z strehico, Polži zaradi hrane zaidejo v past, ven pa več ne znajo. Po času se polži uplinijo in lahko to tekočino polijemo pred vrtom kot dodatno zaščito pred..
3,90€
Znamka: TV SHOP
Odličen in nepogreščkiv pripomoček ki vam bo :- poenostavil shranjevanje živil : (muslijev, testenin, rezancev, kroglic) ipd ipd. S tem ko boste zaprli pretok zraka v živilo se bo tudi podaljšala življenska doba živila. V kompletu sta 2 ščipalki : 1 x rumena in 1 x modraVelikost  : do..
3,95€
Lupilec zelenjave Lupilec zelenjave
Ni na zalogi
Znamka: TV SHOP
Enostavno nataknite lupilec na vaš prst in olupite zelenjavo kot : korenček, krompir,...V ceni sta 2 (eden v zeleni+eden rdeči barvi) ..
3,99€
Znamka: TV SHOP
S tem zelo enostavnim pripomočkom boste tudi vi lahko ustvarili zelo lepo pečen krompir Končni izdelek bo izredno lepa dekoracija glavni jedi Uporaba : zavrtite v krompir zgoraj na sredini in vrtite pripomoček okoli krompirja in naredite špiralo ..
4,00€
Znamka: TV SHOP
Silikonska prevleka za ključe avtomobila.Zaščitite avtomobilske ključe pred zunanjimi vplivi (praske,udarci na tla, prah ipd)Primerno za Golf 7 in  Ocativa A7, Škoda Karoq, Kamiq in druge avtomobile iz skupine ki imajo enak ključ kot na spodnji sliki !Material : SilikonBarva : Črna ali bela (iz..
4,00€
Znamka: TV SHOP
Ročna tlačilka za nogometno žogo Velikost : dolžina : cca 20cm premer : cca 3 cm V 4 barvah : barva bo poslana naključno glede na razpložljivo zalogo Poreklo : Kitajska   ..
4,00€
Znamka: TV SHOP
Držalo za prostoročno telefoniranje V paketu sta 2 plastična držala + 4 črne nalepke za mobitel  Samo prilepite črno nalepko na telefon in pritrdite na vakumski pokrovček Brez baterij in nadležne inštalacije  ..
4,40€
Prikazujem 1 do 12 od 78 (7 strani)

Koda za popust