Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Spider catcher Ujemi pajka

Spider catcher Ujemi pajka
Spider catcher Ujemi pajka
-34 %
Spider catcher Ujemi pajka
Spider catcher Ujemi pajka
Spider catcher Ujemi pajka
8,00€
5,30€
  • Zaloga-dobava 1-2 dni (kos): 20
  • Teža: 0.15kg
84473 ogledov

Podrobnosti

!! NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH = 5,3 EUR !!

Če ne marate pajkov in drugih insektov v vaši hiši in jih želite odstraniti brez škode potem je vse, kar potrebujete Spider Catcher. Deluje tako, da okoli pajka s ščetinami, ki se zaprejo okoli pajka, na ščetine neškodljivo ujamejo pajka, kar vam omogoča, da ujamete in sprostite pajka zunaj v naravi.

Kako lahko ulovimo pajke in žuželke?

Spider Catcher ima sprožilec na enem koncu, ki deluje na ščetine na drugi strani; je dolg približno 65 cm v dolžino, kar vam omogočajo, da pristopite do pajka na varni razdalji.

Primite ročaj in z pritiskom na sprožilec ščetine odprejo. Ko imate pajka obkroženega hitro spustite sprožilec in ščetine se zaprejo nežno okoli pajka. Je popolnoma varno za pajka. Sedaj lahko varno spustite pajka zunaj s ponovnim pritiskom na ročico. Ščetine se odprejo in pajek pade ven.

Nežne ščetine vam omogočajo, da ujamete pajke, ko se premikajo.

Namen Spider Catcher je ujeti in odstraniti pajke in druge insekte brez škode. Spider Catcher ne potrebuje kemikalij in baterij.

Spider Catcher ni omejen samo pajke. Z njim je mogoče ujameti tudi druge insekte, kot so mravlje, hrošči, metulji, molji, ose, čebele in muhe , ko so ujeti na oknu ali polici.

Fleksibilnost Spider Catcher vam omogoča, da dosežete v ostre kote, pod pohištvom in ni vam več treba stati na stolu, da dosežete strop. Ni potrebe, da preživite noči na kavču, ker se je pajek odločil, da se bo preselil v vašo spalnico!

Ne pustite da ta super izdelek ostane skrivnost. Spider Catcher vam omogoča neverjetno nenavadno in cenjeno darilo. Vsak dom bi moral imeti enega.

Ali Spider Catcher deluje?

Da, Spider Catcher je pravi izdelek, ki dvigne pajke in druge insekte, ne da bi jim škodovali.

Spider Catcher je patentiran.


VIDEO PREDSTAVITEV (vir Youtube):


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Koda za popust