Menu
Košarica
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine.

Magnetni izdelki

Znamka: TV SHOP
Simpatični magnetki iz fosilov Velikost cca 3-5 cm Na eni strani je magnetek za pritrditev na hladilnik ali tablo ! Cena je za vseh 6 različnih prikazanih kosov ! ! Magnetna tabla ni vključena v ceni !  ..
2,95€
Znamka: InnovaGoods
Vpliv magnetnega polja na akupresurne točke, ki se nahajajo na stopalu in so zaključki meridianov je izjemen.Prisotnost magnetne energije pri vložku je odvisna od uporabe čevljev z vstavljenim vložkom .Magnetni elementi v vložkih so vstavljeni na že določene točke in jih ni mogoče prestavljati.Refle..
3,99€
Znamka: InnovaGoods
Obroč (Snore free magnets) se pritrdi na nos in je udoben.Original InnovaGoods®Deluje tako da magnetno stimulira živce v nosnicah, ki se odprejo in s tem prehod s čimer lahko omeji smrčanje.Močan 800 Gauss magnetSplošni podatek : več kot 10 % Slovencev trpi za posledicami smr..
5,90€
Znamka: TV SHOP
Magnetni obročki temeljijo na stari kitajski metodi in stimulirajo akupresurne točke na vašem nožnem palcu .Obročki so izdelani iz mehkega silikona, ki ne povzroča alergij.Udobni so za nošnjo in skoraj neopazni na nogah.Obročke lahko tudi operete v mlačni vodi ob majhnem dodatku detergenta.&nbs..
5,90€
Znamka: TV SHOP
Biomagnetek, ki si ga enostavno namestite v zgornji del ušesa- in to brez prebadanja ušesa Uprabljajte od 3-max 4 ure na dan do 7 dni  (po 7 dnevu poskusite brez cigarete )nato nadaljujete še do 25 dniSet vsebuje 2 magnetka (+ in -) ki ga namestite v zgornji del lev..
6,95€ 6,26€
Znamka: TV SHOP
Magnetna zapestnica - dvobarvna Izdelana iz nerjavečega jekla Že pred našim štetjem so ljudje govorili o preno­su negativne energije v pozi­tivno, magnetna zapestnica pa je naravno sredstvo za pridobi­tev pozitivne energije. iz posebnega materiala (lahko malenkost ukrivimo ..
6,95€
Znamka: Ootb
V kompletu je 9 pristno naravnih kamnov (poliranih in očiščenih) kamnina bazalt ki odlično shranjuje toploto ter jo počasi sprošča(velikost 3-8 cm) v lepi črni žametni vrečkici  to 5000 let staro masažno terapijo so sprva uporabljali v IndijiSedaj pa je čedalje bolj popularna tudi v razviti civ..
7,50€
Znamka: TV SHOP
Komplet sestavljajo 3 magnetni energetski trakovi :2 x magnetni trak za koleno - vsak moč 400 Gaussov1 x magnetni zapestni trak - moč 400 GaussovNi primeren za srčne bolnike ali ljudi z inzulinskim aparatom.Za ženske in moške - univerzalna velikost ..
7,95€
Znamka: TV SHOP
Steznik hrbtenice Ta steznik ima 12 magnetov (vsak 400 gaussov ), ki se nahajajo strateško po vsej dolžini . Steznik nudi tudi odlično podporo . Odlična rešitev za vaš utrujenn hrbet po 8 urnem sedenju v službiUniverzalna velikost L (od 85-105 cm obsega pasu) Za ženske..
8,95€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)

Koda za popust