Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Nekaj o piškotkih

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.
Ker je vaša zasebnost za nas zelo pomembna, si prizadevamo, da vam ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na naši spletni strani.
V kolikor se bodo na naši spletni stran pojavile kakšne spremembe na področju piškotkov in zasebnosti, bomo vse spremembe takoj zapisali na tej strani.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:
• ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek,
• življenjsko dobo piškotka,
• vrednost – ponavadi naključno generirano edinstveno število

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer, da se spomni prejšnjih nakupov v spletni strani ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.

Naša spletna stran uporablja samo nujne piškotke potrebne za delovanje strani (spletne trgovine) :

"pphsessid" -  začasni piškotek za nemoteno delovanje spletne trgovine , ki se izbriše po tem ko zaprete brskalnik

"default" - začasni piškotek za nemoteno delovanje spletne trgovine , ki se izbriše po tem ko zaprete brskalnik

"currency" - EUR - piškotek se uporablja, da se pravilno prikažejo cene izdelkov v EUR - evrih (rok trajanja 1 mesec)
"language" - sl - piškotek se uporablja, da se pravilno prikaže spletna stran in informacije v slovenskem jeziku (rok trajanja 1 mesec)
"header_notice-mknr4v2huhf34mpfogvi" - piškotek se nastavi potem ko kliknete "X" gumb, da se ne prikazuje več obvestilo o piškotkih (rok trajanja 1 leto)

upravitelj spletne strani - podjetje MINICENE, d.o.o., Ulica pod Perkolico 33, 2360 Radlje ob Dravi

Koda za popust