Menu
Košarica

Darila za rojstni dan

Znamka: TV SHOP
S tem odpiračem boste osupnili prijatelje z kool odpiranjemPriročen, lahek in majhen odpiračIzdelan iz pločevine ..
2,50€
Znamka: Ootb
Umetni brki (6 kosov v paketu)Velikost brkov približno 7-9 cm v dolžino in 2 cm v širinoZ tanko gumico za zapenjanje okoli glaveCena je za en paketek (6 kosov)Poreklo : Kitajska  ..
2,50€
Znamka: Ootb
Steklenička za parfum Best zellerIzredno majhna (4 ml) , priročna da gre v vsako torbico in elegantnaIzredno Enostavno za polnit (samo odvijete plastični pokrovček) in napolnite vaš najljubši parfum inga vzamite s sabo v službo, na potovanje , izlet Prednosti : majhna, ..
3,50€
Znamka: Ootb
S tem okvirjem in vašo/vajino sliko v centru boste res presenetili svojo najdražjo/najdražjegaVelikost 9 x 9 cm x debelina 3,5 cm !Material : plastika ..
3,70€
Znamka: TV SHOP
S to prijetno popestritvijo vašega doma vam ne bo nikoli dolgčasŽe malo sonca oz. svetlobe je potrebno in roža se začne premikati in vas vedno razveseli in spravi v dobro voljoVaša najboljša roža do sedaj (ni potrebno zalivati, vedno nasmejana in razigrana ))Deluje na sončno energi..
3,90€
Znamka: Ootb
Čohalec za hrbetNe dosežete točke ki vas srbi na hrbtu ?Rešitev je teleskopski čohalec za hrbetzelo majhen ko je pospravljen (cca 20 cm x 4 cm - gre v vsako torbico)Se raztegne do dolžine 68 cm ..
3,90€
Znamka: Ootb
EUR šparovček pločevinkanamenjen za zbiranje kovancev, (ko denar potrebujete morate na silo odpreti kot pločevinko in izpraznite/porabite vsebino)!! torej za enkratno uporabo !! če previdno odprete pločevinko lahko uporabite kot posodo za kulijematerial Aluminij poslikan v 100 ali..
3,90€
Znamka: iBEST
Se sklanjate med obuvanjem čevljev ?S težavo obujete čevlje ker ni prostora za prste ?* Ponujamo vam izredni pripomoček, ki je nepogrešljiv v vsakem gospodinjstvu -Teleskopsko žlico za obuvanje čevljev, ki se s pomočjo teleskopa raztegne do 64 cm in zavzema zelo malo prostoraZ zelo dolgo žlico ..
3,95€
Znamka: Ootb
Da vas ne bo zeblo v prste medtem ko pozimi in v mrzlem vremenu sms-ate ali surfate na internetu so tu za VasTouch rokavice za telefone- ekrane na dotik  kor so Samsung Galaxy Iphone 4,3, HTC in dtugiV rdeči, črni ali modri barvi univerzalne velikosti (konice prstov v sivi barvi)&..
3,95€
Znamka: iBEST
Čohalec za hrbetNe dosežete točke ki vas srbi na hrbtu ?Rešitev je teleskopski čohalec za hrbetDeluxe izvedba z zelenimi ali pink kristali zelo majhen, ko je pospravljen (cca 16 cm - gre v vsako torbico)Se raztegne do dolžine 51 cm ..
3,95€
Znamka: iBEST
masažer glave (maser za glavo - DEluxe):- stimulira lasišče in krvni obtok,- stimulira akupunkturne točke,- ima sproščujoč učinek- zmanjšuje stres- spodbuja se rast las z masažoMILIJONI prodanih po svetu - pravi prodajni hit iz Avstralije ..
3,99€
Znamka: Ootb
Bambus Čohalec za hrbetNe dosežete točke ki vas srbi na hrbtu ?Rešitev je bambus čohalec za hrbetVključena dva rolerja za še boljše učinke čohanjaVelikost cca 46 cmIdealno darilo za rojstni dan ..
3,99€
Prikazujem 1 do 12 od 131 (11 strani)

Koda za popust