Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Apotheker˙s

Znamka: Apotheker˙s
Gabezova krema Vom Pullach Hof je posebna krema, ki prav blagodejno deluje na teloPriporočena uporaba:Nanesemo po potrebi lahko večkrat dnevno. Na dobro očiščeno kožo gel porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Pri tem izpustimo dele okoli oči. Pazite, da ne ..
4,50€
Aloe Vera krema 250 ml Apothekers Aloe Vera krema 250 ml Apothekers
Ni na zalogi
Znamka: Apotheker˙s
Opis izdelka :Aloe Vera je zaščitna krema za občutljivo in nežno kožo .Krema vsebuje Aloe Vera gel iz sluzastih celic listov rastline Aloe Vere.Dodatki parkii butter, kokosovega oljaUporaba:Aloe Vera Krema se uporablja kot dnevna ali nočna.Lahko jo uporabljamo tudi po daljši izpostavljenosti sonc..
4,90€
Sibirski hladilni gel 250 ml z mentolom Sibirski hladilni gel 250 ml z mentolom
Ni na zalogi
Znamka: Apotheker˙s
Odličen hladilni sibirski gel nemške kvalitete.Pa to še ni vse, ponujamo ga v 250 ml lončku, da ga boste imeli dolgo časa.Hladilni gel odlično hladi in osveži  kožo v trenutku.Ohladi in osveži takoj : čelo, noge in mišice, po hoji, plesu, športnih aktivnostih in drugih obremenitvah.Po nanosu la..
5,50€
Znamka: Apotheker˙s
Sestavine : svizčevo olje, borovo olje, mentol in kafra v smetanovi bazi Vse to so znane sestavine ki negujejo kožo ter ji dajejo vlažnost. Pakiranje : 250 ml Proizvajalec : Apotheker˙s, Nemčija! BREZ PARABENOV ! Z dodatkom alpskih zelišč.  Sestavine po INCI : ..
5,50€
Konjski gel s čilijem 500 ml grelni Apothekers
Ni na zalogi
Znamka: Apotheker˙s
Konjski grelni gel s čilijem - 500ml !Zelo dobro poznani konjski gel ki so mu dodali čili (paprika)Izrazito greje in sprošča kožo. Nepogrešljiv pri športniku, ki ve kaj pomeni priprava na trening.Krema ni zdravilo in ne nadomešča klasičnega zdravljenjaProizvajalec: Apothkers, NemčijaSestavine:Aqu..
5,90€
Znamka: Apotheker˙s
Večfunkcionalno zeliščno olje iz 111 zelišč lahko med drugim :Vtremo v kožo , masiramo, dajemo po kapljicah ,ali z njim sveže zadihamo. Je univerzalni izdelek za osebno nego, proizveden iz korenin, jagod in drugih delov skupaj 110 zeliščnih rastlin iz vsega sveta. + Za osvež..
8,00€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)

Koda za popust