Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Apotheker˙s

Znamka: Apotheker˙s
Gabezova krema Vom Pullach Hof je posebna krema, ki prav blagodejno deluje na teloPriporočena uporaba:Nanesemo po potrebi lahko večkrat dnevno. Na dobro očiščeno kožo gel porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Pri tem izpustimo dele okoli oči. Pazite, da ne ..
4,50€
Znamka: Apotheker˙s
Opis izdelka :Aloe Vera je zaščitna krema za občutljivo in nežno kožo .Krema vsebuje Aloe Vera gel iz sluzastih celic listov rastline Aloe Vere.Dodatki parkii butter, kokosovega oljaUporaba:Aloe Vera Krema se uporablja kot dnevna ali nočna.Lahko jo uporabljamo tudi po daljši izpostavljenosti sonc..
4,90€
Znamka: Apotheker˙s
Odličen hladilni sibirski gel nemške kvalitete.Pa to še ni vse, ponujamo ga v 250 ml lončku, da ga boste imeli dolgo časa.Hladilni gel odlično hladi in osveži  kožo v trenutku.Ohladi in osveži takoj : čelo, noge in mišice, po hoji, plesu, športnih aktivnostih in drugih obremenitvah.Po nanosu la..
5,50€
Svizčeva krema 250 ml z alpskimi zelišči Svizčeva krema 250 ml z alpskimi zelišči
Ni na zalogi
Znamka: Apotheker˙s
Sestavine : svizčevo olje, borovo olje, mentol in kafra v smetanovi bazi Vse to so znane sestavine ki negujejo kožo ter ji dajejo vlažnost. Pakiranje : 250 ml Proizvajalec : Apotheker˙s, Nemčija! BREZ PARABENOV ! Z dodatkom alpskih zelišč.  Sestavine po INCI : ..
5,50€
Znamka: Apotheker˙s
Konjski grelni gel s čilijem - 500ml !Zelo dobro poznani konjski gel ki so mu dodali čili (paprika)Izrazito greje in sprošča kožo. Nepogrešljiv pri športniku, ki ve kaj pomeni priprava na trening.Krema ni zdravilo in ne nadomešča klasičnega zdravljenjaProizvajalec: Apothkers, NemčijaSestavine:Aqu..
5,90€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)

Koda za popust