Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Darila od 5-10 EUR

Znamka: iBEST
SISTEM ZA IZRAVNANJE PLOŠČIC DRŽALO ZA SPONKE KLINI 50 KOSZahvaljujoč sistemu niveliranja polaganje ploščic ni več naporno in dolgočasno. Občutno skrajša delovni čas in prihrani veliko stresa. Ploščice se enakomerno izravnajo med seboj in vam ni več treba nenehno tapkati po ploščicah in preverjati n..
9,80€
Znamka: iBEST
Pištola za vgradno peno je nepogrešljiv pripomoček pri vsaki prenovi.Izdelan je iz robustnih materialov: nerjavnega jekla in močne plastike. Pištola omogoča natančno doziranje pene iz tlačne posode po potrebi, zato je delo z njo natančno in ne zahteva nepotrebnih popravkov.Profiliran plastični ročaj..
9,80€
Znamka: iBEST
Čarobna podloga za čevlje je idealna za težave, kot so blato, dež, brozga in sneg. Samo eno brisanje čevljev in umazanija se za trenutek vpije v material predpražnika, ne da bi pri tem pustila sledi na tleh.Preprosto ga pustite pred vhodom v vaš dom, garažo ali klet. Preverite, kako deluje.Zahvaljuj..
9,80€
Znamka: TV SHOP
VRTNE Večbarvne LUČKE 40 LED SOLARNE AVTOMATKo se znoči, lučke zasijejo v nežno razcveteno svetlobo. S 40 raznobarvnimi LED lučkami se vaš vrt spremeni v pravljično deželo. Vsaka barva se nežno lesketa in ustvarja nepozaben prizor. Večbarvna svetloba je idealna za romantične večerje na prostem, pole..
9,80€
Znamka: iBEST
Večnamenski nasadni ključ je idealen za uporabo v profesionalnih delavnicah kot tudi v gospodinjstvih.Zahvaljujoč svoji funkcionalnosti bo nadomestil 48 viličastih ključev z različnimi velikostmi nastavkov. 360-stopinjsko vrtljiva glava zagotavlja hitro menjavo nastavkov. Zelo uporabno za vse vrste ..
9,80€
Znamka: TV SHOP
 Opis:Ergonomska oblika masažne blazine SleepMore se udobno prilega vaši glavi. Blazina za vrat se prilagodi obliki vaše glave, ne glede na vaše spalne navade – na boku, na hrbtu ali na trebuhu.Lastnosti:1. Mehka in udobna blazina2. Mikro kroglice, ki se prilagodijo vaši obliki3. Vsakič omo..
9,80€
Cammung skodelica fotoobjektiv Cammung skodelica fotoobjektiv
Ni na zalogi
Znamka: InnovaGoods
Skodelica v obliki fotografskega objektivaLahko uporabite za marsikaj :Za shranjevanje svinčnikov, barvic, pisal, izviren lonček za rožeLahko se uporablja kot kozarec, skodelica, lonček, vaza, stojalo za pisala itd. Poleg tega se lahko pokrov uporablja kot majhen krožnik ali pladenj za živil..
9,90€
Znamka: InnovaGoods
Korektor in vadbeni pripomoček za hrbtenico je, poleg tega da lahko pomaga popraviti nepravilno telesnodržo, idealen za krepitev bicepsov, tricepsov, ramenskih in hrbtnih mišic, saj se lahko uporablja kot elastični trak.Izdelano iz najlona in lateksaElastičen, da se lahko prilega vsem oblikam hrbtaN..
9,90€
Znamka: TV SHOP
Retro znak narejen iz pločevine CINEMA Velikost 30 x 40 cm Kvalitetno izdelan - izgleda kot star Retro znak iz 1960-let. Material : pločevina   ..
9,95€
Znamka: TV SHOP
Retro znak narejen iz pločevine COCTAIL LOUNGE Velikost 30 x 40 cm Kvalitetno izdelan - izgleda kot star Retro znak iz 1960-let. Material : pločevina   ..
9,95€
Znamka: TV SHOP
Retro znak narejen iz pločevine COLD BEER HERE Velikost 30 x 40 cm Kvalitetno izdelan - izgleda kot star Retro znak iz 1960-let. Material : pločevina   ..
9,95€
Znamka: TV SHOP
Retro znak narejen iz pločevine  Velikost 30 x 40 cm Kvalitetno izdelan - izgleda kot star Retro znak iz 1960-let. Material : pločevina   ..
9,95€
Prikazujem 37 do 48 od 61 (6 strani)

Koda za popust