Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. 

Prehranska dopolnila

Tri magnezijev citrat Gloryfeel 800 mg Tri magnezijev citrat Gloryfeel 800 mg
-83 % Ni na zalogi
Znamka: GloryFeel
Tri magnezijev citratTo enostavno pomeni, da sta na dve molekuli citrata vezani trije atomi magnezija (razmerje 3:2). V primeru običajnega magnezijevega citrata je to razmerje samo 1:1.   (tri-magnezijev diktat). Dicitratna oblika zagotavlja dvojno količino osnovnega magnezija (pri..
17,90€ 3,00€
Znamka: Abtei
Splošno znano je , da imata EPK in DHK vlogo pri delovanju srca, možganov in vida. Koristni učinek se doseže že z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK. (2 tabletki)   Abtei Omega3 :Poroizvedeno v laboratorskih pogoji, kjer je vsaka kapsula posebej pakirana (kot tablete) Iz zgor..
10,99€
Znamka: Tetesept
Splošno znano je , da imata EPK in DHK vlogo pri delovanju srca in možganov . Koristni učinek se doseže že z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK (že z 1 tabletko) Tetesept Omega3 1000 mg:Poroizvedeno v laboratorskih pogojih, kjer je vsaka kapsula posebej pakirana (kot tablete)Iz zgornjega razloga ..
12,99€
Arthrocann collagen omega 3-6 forte 60 kapsul
Ni na zalogi
Znamka: Annabis
Prehransko dopolnilo Collagen Omega 3-6 forte je namenjeno negi sklepov, hrustanca, kit in vezivnih tkiv.Arthrocann COLLAGEN Omega 3-6 Forte za odrasle, predvsem za športnike in starejše.Arthrocann COLLAGEN vsebuje NaturCOLLAX kompleks v povezavi z glukozamin sulfatom 2 KCI, hondroitin sulfatom, ..
14,90€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)

Koda za popust