Menu
Košarica

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine.  POMEMBNO OBVESTILO: Naprošamo vse stranke, da v izogib širjenju Koronavirusa (SARS-CoV-2), pri oddaji naročila izberete način plačila: "Plačilo po predračunu" ali "PayPal". Le v tem primeru, vam bo poštar zagotovo lahko dostavil paket na vaš naslov . V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, boste prejeli listek oz. obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši sprejemni pošti. 

Lajkaj in deli našo FB stran za do 5 % popusta.

Moldavit kristal z srebrno 925 zaponko

Moldavit kristal z srebrno 925 zaponko
Moldavit kristal z srebrno 925 zaponko
BREZPLAČNA DOSTAVA
Moldavit kristal z srebrno 925 zaponko
Moldavit kristal z srebrno 925 zaponko
Moldavit kristal z srebrno 925 zaponko
34,99€
  • Zaloga-dobava 1-2 dni (kos): 1
  • Teža: 0.10kg
8422 ogledov

Podrobnosti

MOLDAVIT original iz Češke

Moldaviti so vrsta tektitov. So zelene barve, nastali pa so pred 15 milijoni let pri padcu velikega meteorita na območje današnje Bavarske (krater Nördlinger Ries). Večina izvrženih delcev je padla na območje današnje Češke, kjer se imenuje vltavin ali vltavit. Posamezni primerki se imenujejo tudi po vaseh, v bližini katerih so rudniki (npr. Besednice, Slavce). Ime je dobil po reki Moldau (nemško ime za reko Vltavo). 

Moldavit je kristal duhovnega razvoja pa tudi meteorit ljubezni in duš dvojčic. Ima posebno moč, še posebej pa deluje na področje grla, tretjega očesa in kronske čakre. Nošenje moldavita lahko spodbudi pozitivne življenjske spremembe. Daje nam več zavestne energije, veselje in harmonizira partnerstvo. Krepi tudi spomin.

Ob pravilni uporabi krepi intuicijo nas preko spominov in predstav usmerja na pot našega resničnega namena. Vpliva tudi na spontanost in neobremenjenost z materialno platjo bivanja. Programira se ga za izpolnitev kakršnih koli želja, ki le niso povezane z materialnim svetom. Njegova vibracija nam lahko daje tudi celosten pogled na preces bolezni in zdravljenja, saj se z njegovo pomočjo lažje zavemo občutkov. Pravijo, da te moldavit postavi na pot, ki te vodi do cilja.

sedaj po promocijski ceni z brezplačno dostavo

imajo certifikat o pristnosti .

Zaradi svoje redkosti sodi moldavit v visok cenovni razred (kot zlato, platina)

!! poceni moldavit ne obstaja !!

zaradi omejene količine moldavita lahko kristal kupite tudi kot dolgoročno naložbo.

Pakiranje v plastični škatlici.

z 925 srebrno zaponko za nošenje na verižici (verižica ni v ceni !)

Poreklo : Češka

teža : 0,71 g - 3,55 karatov

Velikost : 25 mm x 8 mm (z obeskom!)

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Koda za popust